wyposa偶enie sklep贸w meble ch艂odnicze

Zanim wybierzesz sprz臋t powinno si臋 zmierzy膰 wej艣cia i drzwi, bowiem b臋d膮 one niezb臋dne , aby zmie艣ci膰 si臋 w wej艣ciach do kuchni Wyposa偶enie sklep贸w meble ch艂odnicze Chocia偶 obejmuj膮 wi臋ksz膮 przestrze艅 do przechowywania w ch艂odni i mog膮 by膰 zbudowane na zam贸wienie, aby dopasowa膰 do wszelakiej kuchni, mniejsze restauracje mog膮 nie wymaga膰 ch艂odziarki Wyposa偶enie sklep贸w Potrzebne b臋d膮 w tym miejscu opcje ch艂odzenia i zamra偶ania na zewn膮trz w odniesieniu do problem贸w w danym miejscu Wyposa偶enie sklep贸w zabudowa R贸wnie偶 spore lod贸wki, meble ch艂odnicze i zamra偶arki potrzebuj膮 wi臋kszej konserwacji. Obs艂uga restauracji, menu i kuchnia Twojej restauracji i wyposa偶enie sklep贸w to nast臋pny , wa偶ny temat. Spos贸b korzystania z lod贸wki b臋dzie zale偶e膰 od oferty w sklepie. Rodzaj ch艂odzenia, kt贸ry by艂by niezb臋dny do przechowywania mi臋sa, b臋dzie inny ni偶 w sytuacji konserwacji chi艅skiej 偶ywno艣ci i tym podobnych. Wielko艣膰 posiadanej lod贸wki b臋dzie zale偶e膰 od tego , jak wielka jest dzia艂alno艣膰 Twojej restauracji i ilu klient贸w obs艂ugujesz przeci臋tnie. Szef kuchni winien wcze艣niej zrozumie膰 , co kupuje - zanim zainwestuje tak膮 kwot臋, a meble ch艂odnicze potrafi膮 faktycznie niema艂o kosztowa膰. 80-90% restauracji mo偶e si臋 zamkn膮膰 w pierwszych miesi膮cach, poniewa偶 ludzie nie b臋d膮 mie膰 poj臋cia ani know-how w odniesieniu do funkcjonowania ich restauracji, a tak nie s膮 w stanie zaprojektowa膰 w艂a艣ciwej kuchni. Lod贸wki trzeba kupowa膰 z pierwszej r臋ki, poniewa偶 nowy sprz臋t b臋dzie obj臋ty okresem gwarancyjnym, tak samo gdy uwzgl臋dni膰 lady ch艂odnicze. Z drugiej r臋ki lod贸wka b臋dzie wi膮za艂a si臋 z konkretnymi kosztami serwisu i nie ma 100% przekonania na temat tego , za jak d艂ugi czas przestanie dzia艂a膰. Takie dok艂adnie urz膮dzenia ch艂odnicze mog膮 by膰 ta艅sze, ale wi臋kszo艣膰 wykorzystywanego sprz臋tu nie b臋dzie obj臋ta jakiegokolwiek rodzaju gwarancjami ani gwarancjami zbywalnymi. Niezmiennie poleca si臋 monitorowanie r贸偶norodnych marek/producent贸w przemys艂owych, kt贸rzy produkuj膮 urz膮dzenia ch艂odnicze pod wyposa偶enie sklep贸w, albo w艂a艣nie do profesjonalnej kuchni jako takiej. Wyposa偶enie sklep贸w kuchni restauracyjnej pe艂ni wa偶n膮 rol臋 w odpowiednim funkcjonowaniu restauracji. Wp艂ywa na jako艣膰 偶ywno艣ci jak r贸wnie偶 us艂ug, kt贸re zapewniasz w艂asnym klientom. S艂uszne wyposa偶enie kuchni umo偶liwia pracownikom pospieszne przygotowywanie posi艂k贸w, co na pewno wp艂ywa na czas obs艂ugi. Komercyjny sprz臋t kuchenny ma r贸wnie偶 wp艂yw na bezpiecze艅stwo personelu restauracji i klient贸w oraz wymaga specjalistycznej konserwacji. W tym tek艣cie podano kluczowe aspekty , kt贸re powinno si臋 rozwa偶y膰 kupuj膮c sprz臋t do kuchni w restauracji, takiego jak meble ch艂odnicze i tym podobne. Kwestie do rozwa偶enia przed zakupem wyposa偶enia kuchennego restauracji b臋d膮 r贸偶ne. Przyjrzyjmy si臋 punktom , kt贸re ka偶dy w艂a艣ciciel restauracji lub szef kuchni musi rozwa偶y膰 zanim zainwestuje w sprz臋t kuchenny do kuchni tego rodzaju. Jako艣膰 鈥 to ma znaczenie. Przed zakupem wszystkich element贸w kuchni restauracyjnej niezmiennie zaleca si臋 osobiste sprawdzenie jako艣ci.

Opracowano przez: Dominika

KATEGORIE